Menzis Zorgkantoor
 Nota van Inlichtingen
      
 30 juni 2017
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie

 
 

Geachte zorgaanbieder,
        
Na de publicatie van het Zorginkoopbeleid 2018 op 1 juni jl. hebben we nu ook de bijbehorende Nota van Inlichtingen gepubliceerd op onze website.

Op verzoek van VWS worden de vragen met betrekking tot het woonplaatsbeginsel nog besproken tijdens het periodiek overleg op 4 juli 2017 tussen VWS, NZa en ZN. Op dit moment kunnen om die reden de vragen met betrekking tot dit onderwerp niet worden beantwoord. Zo spoedig mogelijk na het genoemde overleg zullen wij uw vragen in een aanvullende Nota van Inlichtingen beantwoorden.

Vanaf zaterdag 1 juli 2017 kunt u zich inschrijven voor contractering in 2018. De termijn voor inschrijving sluit dinsdag 1 augustus 2017 om 17:00 uur. Inschrijvingen die na deze datum en dit tijdstip binnenkomen nemen we niet in behandeling. De aanbestedingsprocedure Inkoop Wlz 2018 vindt in digitale vorm plaats met online tenders van de webapplicatie Negometrix.
 
Bestaande zorgaanbieders ontvangen vrijdag 30 juni via Negometrix per regio en sector een uitnodiging om deel te nemen aan de inkoopprocedure. Per uitnodiging vindt u een link naar de juiste tender.
 
Nieuwe zorgaanbieders vinden op onze website de verwijzingen naar de juiste tenders.

Voor meer informatie over de inschrijving verwijzen we u naar het document ‘Planning en inkoopprocedure’ behorend bij het Regionaal Inkoopkader Menzis Zorgkantoor Wet langdurige zorg 2018. Voor het gebruik van de applicatie Negometrix verwijzen we u naar de werkinstructies op onze website
  
Met vriendelijk groet,

Jan Megens
manager Wlz
 
 
 
   privacy | doorsturen