Menzis Zorgkantoor
     
 24 mei 2017
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie

 
 
Geachte heer, mevrouw,
    
Op 8, 9 en 11 mei 2017 heeft Menzis Zorgkantoor bijeenkomsten georganiseerd voor de cliëntenraden van de V&V instellingen in de regio’s Groningen, Arnhem en Twente. De cliëntenraden van alle gecontracteerde zorginstellingen in de sector verpleging en verzorging zijn uitgenodigd voor deze bijeenkomsten.

In Twente en Groningen waren er ongeveer 30 personen aanwezig en in Arnhem hadden 45 personen zich aangemeld. Tijdens de presentatie is aandacht besteed aan de taken en verantwoordelijkheden van het zorgkantoor. Menzis Zorgkantoor heeft de wettelijke taak om onafhankelijke cliëntondersteuning in te kopen bij externe partijen. Deze partijen zijn uitgenodigd om tijdens de bijeenkomsten wat te vertellen over onafhankelijke cliëntondersteuning in de Wlz. In de regio Arnhem is er daarnaast een ondersteuner voor cliëntenraden uitgenodigd. Hij kwam wat vertellen over de “do’s and don’ts” van cliëntenraden.
  
Resultaten & presentatie
Benieuwd naar de resultaten van deze bijeenkomsten? Bekijk dan op onze website de resultaten per regio en de presentatie.
    
Met vriendelijke groet,

René Kuiphuis
teammanager Inkoop Wlz
  
 
 
   privacy | doorsturen