Menzis Zorgkantoor
27 februari 2017
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie

 
 

Geachte heer, mevrouw,
    
Over het jaar 2016 heeft u middelen ontvangen inzake de subsidieregeling Eerstelijns Verblijf en/of Extramurale Behandeling. Binnenkort moet u de verantwoording over de inzet van deze gelden in  dienen. Dit gebeurt met behulp van het formulier ‘Verantwoordingsformulier subsidieregelingen 2016’. De verantwoording dient gepaard te gaan met een bestuursverklaring. 
 
Herschikking
Voorafgaand aan de verantwoording vindt er nog een extra herschikking van de subsidieregelingen plaats. De reden van deze herschikking is dat we overproductie met onderproductie willen compenseren (voor zover mogelijk). Als peildatum hiervoor wordt 1 april 2017 gehanteerd. Alle declaraties en eventuele correcties dienen voor deze datum ingediend te zijn. Deze extra herschikking geldt alleen voor zorgaanbieders die met de herschikkingsafspraak van november 2016 inzake Extramurale Behandeling en met de herschikkingsafspraak van december 2016 inzake Eerstelijns Verblijf in ieder geval een 1-afspraak hebben.
  
Planning
Begin april ontvangt u van het Zorgkantoor een zover mogelijk ingevuld verantwoordingsformulier waarbij rekening is gehouden met de extra herschikking. We verzoeken u om het formulier verder in te vullen en uiterlijk 18 april 2017 te retourneren.


Met vriendelijke groet,  

René Kuiphuis
teammanager Inkoop Wlz 

 
   privacy | doorsturen