Zorginfo portaal
     
28 april 2016
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie

 
 

Geachte heer, mevrouw,

Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende. U maakt gebruik van het Zorginfo-portaal, onder andere voor het aanvragen van boven-budgettaire financiering van hulpmiddelen en rolstoelen.
 
Uploaden via het Zorginfo portaal
Voor de uitwisseling van gegevens wordt tot nu toe gebruik gemaakt van gegevensverkeer via e-mail. Deze wijze van communiceren vindt Menzis onvoldoende veilig. Daarom heeft het Zorginfo-portaal nu een uploadfunctie, zodat u documenten via een beveiligd netwerk kunt verzenden. Documenten en PDF bestanden (zoals medische verklaringen en offertes) kunt u via de knop ‘uploaden’ in het verstrekkingen portaal versturen. Meer informatie vindt u in de gebruikershandeleiding in de Documentenbox.
 
Vanaf 1 juli alleen via uploadfunctie
Wij verzoeken u met spoed deze werkwijze te implementeren en per direct gebruik te maken van de uploadfunctie. Het kan zijn dat u hiervoor het aantal certificaten moet uitbreiden. U kunt bij Vecozo een certificaat aanvragen. Leveranciers kunnen zich met dit certificaat melden bij zorginfo via support@zorginfo.nl. Vanaf 1 juli 2016 kan er alleen gebruik gemaakt worden van deze uploadfunctie en worden documenten zoals offertes en medische verklaring per mail of post niet meer in behandeling genomen. De mail wordt verwijderd.
 
Heeft u nog vragen?
U kunt de afdeling Verstrekkingen bereiken op het telefoonnummer 088 222 90 04. We helpen u graag op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Jan Megens
manager Wlz

  

 
 
 
   privacy | doorsturen