Menzis Zorgkantoor
      
 4 februari 2016
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie

 
 

Geachte relatie,

Menzis Zorgkantoor en Patiëntenfederatie NPCF werken sinds 1 januari jl. samen op het gebied van het verzamelen en presenteren van de ZorgkaartNederland patiëntervaringen. Deze samenwerking past in het bredere kader om de Zorgatlas te verbeteren en het verzamelen van patiëntervaringen via ZorgkaartNederland te stimuleren.

Vernieuwde Zorgatlas
Met trots presenteren wij u de nieuwe Zorgatlas. U kunt nu zelf via de website uw gegevens controleren, wijzigen, opvoeren en beheren.

Via de link vindt u de werkinstructie voor de nieuwe Zorgatlas. Om de informatie over het door u geleverde (en door ons gecontracteerde) zorgaanbod zo actueel mogelijk te houden vragen wij u de huidige gegevens uit de Zorgatlas te controleren en waar nodig te actualiseren.
Binnenkort ontvangt de bestuurder van uw organisatie een automatisch gegenereerde mail met inloggegevens.

ZorgkaartNederland
ZorgkaartNederland is een onafhankelijk initiatief van de Patiëntenfederatie NPCF. Zij helpen patiënten en zorgconsumenten een sterke positie in te nemen ten opzichte van zorgverleners en zorgverzekeraars. Ervaringen van mensen met de zorg zijn daarvoor belangrijk. Het helpt bij het maken van keuzes voor de beste zorg.

Voor zorgverleners en zorginstellingen is ZorgkaartNederland een betrouwbaar platform waar zij zich kunnen presenteren, gevonden én gewaardeerd kunnen worden, terwijl ze door de recensiecode van ZorgkaartNederland waar mogelijk worden beschermd tegen oneigenlijk gebruik van het medium.

Staat u nog niet op deze site, en wilt u vermeld worden op ZorgkaartNederland? Meldt u zich dan nu aan.

Planning
Wij verzoeken u de wijzigingen uiterlijk 22 februari 2016 te voltooien.

Heeft u nog vragen hebben dan kunt u een mail sturen naar zorgatlas@menzis.nl of bellen met het secretariaat 088 222 90 12.

Met vriendelijke groet,


Jan Megens
manager Wlz

 
 
 
   privacy | doorsturen